Om oss

Vår vision

Vi har en vision att erbjuda högkvalitets solskydd till marknadens bästa pris med oslagbar leveranstid. Vi är stolta över våra produktionsmetoder som gör det möjligt för oss att erbjuda svensktillverkade rullgardiner utav hög kvalité samtidigt som vi tillgodoser våra kunder med bästa möjliga kundservice. Vi vill skapa en trygghet på en marknad som kunder saknar.

Historia

Min Gardin specialiserar sig på måttanpassade solskydd för slutkonsumenten och är en nystartad del av familjebolaget Mairo. Trots Min Gardins nya koncept sträcker sig historien fyra generationer bak i tiden. Sen tidigt 1960-tal har bolag inom solskyddsbranschen drivits inom familjen, som under 1994 talet ledde till grundandet av Mairo AB. Mairo är ett svenskt företag som designar, tillverkar och säljer produkter inom heminredning, främst i form av olika textilprodukter. I textiltryckeriet började egna mönster tryckas samt mönster framtagna av svenska designers. Idag är Mairo ett företag som associeras med klassisk svensk design.

Under åren har vi utvecklat och förfinat våra produktionsmetoder, som slutligen resulterade i Min Gardin. Vi utvecklar och tillverkar våra egna komponenter och vävar för att fastställa högsta kvalité för våra kunder. Rullgardinerna tillverkas sedan i Sverige utav kvalificerad personal med lång erfarenhet inom branschen. Vi är idag stolta över våra produktionsmetoder som möjliggör att vi kan erbjuda våra kunder rullgardiner utav hög kvalitet med snabb fri leverans till marknadens bästa pris.